Vacature: Account Manager bij Pretty Plastic

Pretty Plastic is op zoek naar een Account Manager! Ben jij op zoek naar een baan die bijdraagt aan de klimaattransitie en de circulaire economie?

Account Manager - Pretty Plastic B.V. 

Zie jij dat de toekomst nú moet beginnen, en geloof jij in een duurzame en circulaire economie? Lijkt het je geweldig om aan de basis te staan van een nieuw bedrijf en mee te groeien met een scale-up? Bij Pretty Plastic zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven en ambitieuze Account Manager. Die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken bij onze bestaande projecten en daarnaast ook als adviseur fungeert om onze verkopen naar een hoger niveau te tillen. Je bent de juiste gesprekspartner voor onze klanten, hebt gevoel voor esthetiek en vormgeving, het liefst met ervaring in de bouwsector.

Pretty Plastic ontwerpt en produceert façade tegels gemaakt uit 100% gerecyled PVC afkomstig van bouwafval. Als Accountmanager behandel je onze eerste aanvragen tot aan het definitief ontwerp en van offertes tot de uiteindelijke realisatie. Je bent direct betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van bouwprojecten waar onze tegels worden toegepast: je coördineert de eerste aanvragen, verzorgt de follow-up en informeert de verschillende partijen betrokken bij het ontwerp. Je begrijpt wie de beslissers zijn en benadert actief architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Je weet wat er speelt in de duurzame bouwwereld. Met jouw expertise adviseer je klanten over het toepassen van onze façade tegels in de gevel en denk je mee over architectonische oplossingen.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het hele verkoop en accountproces: van het identificeren van potentiële klanten tot aan het realiseren van projecten. Je werkt in een klein creatief team in nauwe samenwerking met de algemeen directeur en de oprichters van Pretty Plastic. In samenwerking met onze marketingmanager ontwikkel je onze internationale verkoopstrategie verder en begeleid je het hele verkoopproces, van eerste informatieverzoek tot de uiteindelijke verkoop. Je volgt leads op en zorgt dat er nieuwe leads binnen komen. Je ondersteunt de operationele afdeling op commercieel en administratief gebied, zoals het bijwerken van klant- en leverancier gegevens in ons CRM-systeem

Functie eisen *)

  • Je hebt een circulaire en duurzame mindset

  • 3-5 jaar commerciële werkervaring en in bezit van een relevante HBO of WO opleiding

  • Je hebt affiniteit met de architectenwereld en bouwsector

  • Je neemt initiatief en wordt blij van veel verantwoordelijkheid

  • Je kunt overtuigend presenteren aan diverse doelgroepen

  • Je bent opgewassen tegen een stootje en daarmee weerbaar en opverend

  • Je kan strategisch meedenken en bent toch niet vies om de handen uit de mouwen te steken

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

*) je hoeft niet strikt aan alle functie-eisen te voldoen, maar (werk)ervaring en aantoonbare betrokkenheid met duurzaamheid zijn een basisvoorwaarde

Wat bieden wij

  • Salarisindicatie € 3.000 - €3.500 obv 40 uur p/w. plus bonusregeling

  • Een werkplek in een inspirerende omgeving in Amsterdam met gelijkgestemde bedrijven

  • Passende vervoersmogelijkheden, telefoon(vergoeding) en laptop van de zaak

  • 28 vakantiedagen obv 40 uur p/w.

  • Mogelijkheid om 32 uur per week te werken en thuiswerken in overleg

  • Werken in flexibele functie met veel vrijheid in een creatieve omgeving

  • Ruimte om je eigen plannen te ontwikkelen en uit te (laten) voeren

Over Pretty Plastic

Pretty Plastic ontwerpt en produceert circulaire bouwmaterialen voor toepassingen op gevels en daken. Onze uit 100% gerecycled PVC vervaardigde tegels zijn prachtig vormgegeven, voldoen aan alle veiligheidseisen, zijn eenvoudig te bevestigen en gaan een eeuwigheid mee. Vanaf de realisatie van ons eerste project voor het “Peoples Pavilion” tijdens de Dutch Design week in 2017 heeft Pretty Plastic vele internationale prijzen gewonnen. Sindsdien zijn onze tegels toegepast als unieke geveloplossingen voor onderwijsinstellingen, bezoekerscentra, kantoorgebouwen en particuliere projecten in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Denemarken. De tegels van Pretty Plastic zijn leverbaar in drie types in de hoofdkleuren grijs, groen, oker en terracotta.

Er worden hoge technische eisen gesteld aan gevel- en dak bedekking op het gebied van brandveiligheid, windbelasting en waterdichtheid. De ontwikkeling van een daadwerkelijk duurzaam product dat aan deze eisen voldoet is niet eenvoudig. Pretty Plastic heeft met gereclycled PVC uit gebruikte bouwmateralen een betrouwbaar procedé ontwikkeld dat hieraan voldoet. Omdat wij alleen afvalstromen gebruiken heeft elke tegel zijn eigen karakter. De tegels voldoen aan alle brandveiligheid eisen en worden toegepast op elk type gebouw. De specifiek opgestelde “Life Cycle Assessment” (LCA) voor de Pretty Plastic tegels onderstreept onze concrete bijdrage aan een duurzame economie onder het motto “from trash to tile”. Voor meer informatie: www.prettyplastic.nl

Reageren?

Stuur voor 1 september jouw motivatie en CV naar info@prettyplastic.nl t.a.v. Hajo Reinders. De gesprekken vinden plaats begin september op ons kantoor in Amsterdam.

Previous
Previous

Pretty Plastic façade tiles integrated into the modular houses by MOOS

Next
Next

Go with the Flow … or against it!